‘La carte’
‘La carte’
To begin

The entrees

OEUF PARFAIT / ESPUMA D'ESPELLETE / ÉPINARD / TOAST BRIOCHÉ
18€

Braised sweetbread in a creamy, bacon and mushrooms sauce

TATAKI DE BOEUF WAGYU, MARINADE GINGEMBRE ET SOJA / SHIMEJI
28€

Wagyu beef tataki / ginger and soja marinade / shimeji mushrooms

OEUF PARFAIT / ESPUMA D'ESPELLETE / ÉPINARD / TOAST BRIOCHÉ 18 € perfect egg / espelette potato foam / spinach / bread toast TATAKI DE BOEUF WAGYU, MARINADE GINGEMBRE ET SOJA / SHIMEJI 28 € Wagyu beef tataki / ginger and soja marinade / shimeji mushrooms RIS DE VEAU / VOL AU VENT / SAUCE SUPRÊME
25€

sweetbread / puff pastry / suprême sauce

SAUMON AU SEL / GEL DE DASHI-NORI "NOIR ET OR" / CHANTILLY 'D'AIL NOIR
26 €

"Cooked in salt" salmon / Dashi-Nori jelly / black garlic whipped cream

FOIE GRAS DE CANARD POÊLÉ / PLEUROTES / JUS POIVRE VERT
31€

Panfried duck foie gras / Oyster mushrooms / green peppercorn jus

To continue

The dishes

PIÈCE DE BOEUF JAPONAIS “WAGYU” / JUS INFUSÉ / PETITS LÉGUMES
40€

Japanese Beef / Fuji whisky marinated / jus

RIS DE VEAU BRAISÉ / RÔTI / JUS INFUSÉ / "FUMÉ MINUTE" SOUS CLOCHE
37€

Braised and roasted sweetbread / mushrooms / infused jus / "à la minute" smoked

BAR RÔTI "À LA FLAMME" / AUBERGINES / CAROTTE JAUNE / RISOTTO
35€

Roasted sebass filet / eggplant / risotto / yellow carottes

NOIX DE ST JACQUES "LABEL ROUGE" / POIREAUX / CRÈME DE MUZY / RISOTTO
35€

"Red label" French scallops / leeks / Muzy wine cream / risotto

ROGNONS DE VEAU / CHAMPIGNONS / BEURRE D'AIL PERSILLÉ
29€

Veal kidneys / garlic and parsley butter sauce / mushrooms

RISOTTO DE LÉGUMES RÔTIS
23€

Roasted vegetables risotto

cheese break

Cheeses

Le plateau de fromages affinés AOP
14€

Cheese tray

to finish

The desserts

creative desserts must be ordered at the start of the meal

The chef's sweet creations
TARTELETTE "CRÉATION CHOCOLAT NOIR ET LAIT"
14€

dark and milk chocolat tart

TROMPE L’OEIL “CITRON” : CRÉATION “CITRON - LIMONCELLO"
16€

Look a like “Lemon" : lemon and limoncello dessert

TROMPE L'OEIL "CHAMPIGNON" À LA CHÂTAIGNE
15€

"Mushroom" look a like, chestnut dessert

SOUFFLÉ CHOCOLAT VALRHONA 66% / COEUR COULANT PRALINÉ
16€

Valrhona 66 % dark chocolat soufflé / soft praline heart

LES PROFITEROLES DU RELAIS / SAUCE CHOCOLAT 59%
14€

Vanilla ice-cream / hot Valhrona chocolat 59% sauce / choux pastry

LE TROU LORRAIN À LA MIRABELLE
13€

Mirabelle plum sorbet / mirabelle plum alcool

TAll our prices are inclusive of all taxes

We do not accept checks

The origin of our meat is displayed in the dining room and we have a list of allergens at your disposal
Would you like to discover our menus?
Want to see our rooms?
le_relais_de_la_voie_sacree_icone