‘La carte’
‘La carte’
To begin

The entrees

Perfect egg / Lardo di Colonnata and lentils / toasted bead Foam
19€

Oeuf parfait / lentilles vertes et Lard de Colonnata / écume de pain grillé

Snails in a garlic and mushrooms butter deep-fried "Croquette" / garlic infused cream
19€

Cromesqui d'escargots de Bourguogne et champignons / crème d'ail

Cheek beef braised 6 hours in a crispy roll / sour cream
23€

Croustillant de joue de boeuf braisée / crème acidulée

Homemade smoked trout / à la minute smoked / sour cream
27 €

Truite marinée au sel / fumée minute sous cloche / crème aigre

Mackerel filet roasted / baby leeks / warm truffle dressing
23€

Filets de maquereau rôtis / jeunes poireaux / vinaigrette tiède à la truffe

To continue

Main courses

Red tuna fish filet and "Oscietre" Caviar / fish eggs / potato espuma
41€

Thon rouge et caviar "Oscietre" / oeufs de poissons / espuma de pomme de terre

Trout fish filet " Flamed roasted" / walnut potatoe espuma / chives cream
35 €

Filet de truite "rôti à la flamme" / espuma de pomme de terre aux noix / crème de ciboulette

"Galicia" beef reebsteak / infused veal jus (+- 300gr)
39€

Entrecote de boeuf de "Galice" / jus infusé (+-300gr)

Lamb saddle roasted tournedos / jus infusé
39€

Tournedos de selle d'agneau rôti / jus infusé

Guinea fowl "slow cooked" / plum veal jus / walnut potatoe espuma
34€

Suprême de pintade" basse température" / jus de veau aux pruneaux / espuma aux noix

Roasted sweetbread / chanterelles / veal jus
35€

Ris de veau braisé / rôti / girolles

cheese break

Cheeses

Le plateau de fromages affinés AOP
14€

Cheese tray

to finish

The desserts

creative desserts must be ordered at the start of the meal

The chef's sweet creations
look a like "Lemon" : limoncello creation
17€

Trompe l'oeil citron : création limoncello

look a like "Mirabelle plum" : mirabelle plum création
17€

Trompe l'oeil "Mirabelle" : création mirabelle au coeur de mirabelle

Red fruits Pavlova
15€

Pavlova aux fruits rouge

Morello cherries in a creamy chocolat "entremet"
15€

Création "Griottine", crémeux de chocolat 59%

LES PROFITEROLES DU RELAIS / SAUCE CHOCOLAT 59%
14€

Vanilla ice-cream / hot Valhrona chocolat 59% sauce / choux pastry

LE TROU LORRAIN À LA MIRABELLE
13€

Mirabelle plum sorbet / mirabelle plum alcool

TAll our prices are inclusive of all taxes

We do not accept checks

The origin of our meat is displayed in the dining room and we have a list of allergens at your disposal
Would you like to discover our menus?
Want to see our rooms?
le_relais_de_la_voie_sacree_icone