Menus cannot be changed
Logis-terroir - 35€
This menu is unavailable on weekends and public holidays
Tourte Lorraine
Traditionnal porc pie
Pavé de boeuf Charolais, jus à la bière de Meuse, pommes de terre au lard
French charolaise beef rumsteck, bacon roasted potatoes, local beer veal jus
Profiteroles "Maison"
Vanilla ice-cream in choux pastry, chocolat sauce
Menus cannot be changed
Le Relais - 42€
51€ with cheese platter
Vol au vent de ris de veau "Façon Grand-Mère"
Sweetbread in puff pastry, bacon and mushrooms sauce
Émiétté de crabe, gomme de caroube au lait d'amandes douces et gingembre
Crab meat, ginger and almond milk jelly
Rognon de Veau à l'ancienne et ses garnitures
Braised and roasted sweetbread,
Dos de bar, écume de citron yuzu au gingembre, risotto Nero
Seabass filet, lemon caviar, yuzu lemon and ginger
la carte des desserts “créations du chef” + “classique” (précommande requise)
Chef's creations + traditionnal
Menus cannot be changed
La fleur de Sureau - 51€
60€ with cheese platter
Fraicheur fumé de saumon "Bomlö", perles de yuzu, chantilly de Vodka
Homemade "à la minute" smoked salmon, yuzu lemon pearls, vodka whipped cream
Préssé de foie gras mariné
Duck foie gras terrine
Ris de veau braisé, rôti, jus monté "Foie gras"
Braised and roasted sweetbread, chanterelles
Pavé de boeuf Wagyu (cuisson : bleue or saignant uniquement)
Japanese Wagyu piece of beef ( blue or rare only)
Noix de st Jacques "juste saisies", pulpe de Panais, "Coco" blanc mariné
White coco beans, scallops panfried, parsnips purée
la carte des desserts “créations du chef” + “classique” (précommande souhaitable)
Chef's creations + traditionnal
The chef's table
Hors boissons
82€No drinks
Service en 7 plats
Our “best” dishes selection in an Exceptionnal “dégustation” menu (7 services menu)
Let us guide you
Pressed marinated foie gras, Fresh smoked salmon, Veal sweetbread vol au vent, Fresh break, Scallops, Aged cheese platter, Chef's creation
En accord mets et vins
117€Matching courses and wines
Avec champagne
137€With champagne