Image Alt

Our Menus


Menus cannot be changed

Logis-terroir - 35€

This menu is unavailable on weekends and public holidays

Tourte Lorraine

Traditionnal porc pie

Pavé de boeuf Charolais, jus à la bière de Meuse, pommes de terre au lard

French charolaise beef rumsteck, bacon roasted potatoes, local beer veal jus

Profiteroles "Maison"

Vanilla ice-cream in choux pastry, chocolat sauce


Menus cannot be changed

Le Relais - 42€

51€ with cheese platter

Vol au vent de ris de veau "Façon Grand-Mère"

Sweetbread in puff pastry, bacon and mushrooms sauce

or
Émiétté de crabe, gomme de caroube au lait d'amandes douces et gingembre

Crab meat, ginger and almond milk jelly

Rognon de Veau à l'ancienne et ses garnitures

Braised and roasted sweetbread,

or
Dos de bar, écume de citron yuzu au gingembre, risotto Nero

Seabass filet, lemon caviar, yuzu lemon and ginger

la carte des desserts “créations du chef” + “classique” (précommande requise)

Chef's creations + traditionnal


Menus cannot be changed

La fleur de Sureau - 51€

60€ with cheese platter

Fraicheur fumé de saumon "Bomlö", perles de yuzu, chantilly de Vodka

Homemade "à la minute" smoked salmon, yuzu lemon pearls, vodka whipped cream

or
Préssé de foie gras mariné

Duck foie gras terrine

Ris de veau braisé, rôti, jus monté "Foie gras"

Braised and roasted sweetbread, chanterelles

or
Pavé de boeuf Wagyu (cuisson : bleue or saignant uniquement)

Japanese Wagyu piece of beef ( blue or rare only)

or
Noix de st Jacques "juste saisies", pulpe de Panais, "Coco" blanc mariné

White coco beans, scallops panfried, parsnips purée

la carte des desserts “créations du chef” + “classique” (précommande souhaitable)

Chef's creations + traditionnal

The chef's table

Hors boissons
82€

No drinks

Service en 7 plats

Our “best” dishes selection in an Exceptionnal “dégustation” menu (7 services menu)

Test our best dishes in a gourmet menu

Let us guide you

Pressed marinated foie gras, Fresh smoked salmon, Veal sweetbread vol au vent, Fresh break, Scallops, Aged cheese platter, Chef's creation

En accord mets et vins
117€

Matching courses and wines

Avec champagne
137€

With champagne

For children (-10 years old)

Children's menu: €14

delicatessen
MINCED STEAK, GRAVY, HASH BROWNS
HALF-BAKED CHOCOLATE CAKE
Want to see our rooms?
le_relais_de_la_voie_sacree_icone