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Our Menus

Menus cannot be changed

Logis-terroir - 35€

This menu is unavailable on weekends and public holidays

OEUF PARFAIT / ÉPINARDS / ESPUMA D'ESPELETTE / TOAST BRIOCHÉ

perfect egg / spinach / Espelette pepper foam / bread toasted

or
VOL AU VENT / RIS DE VEAU / SAUCE SUPRÊME

puff pastry / sweetbread / suprême sauce

ROGNON DE VEAU / CHAMPIGNONS / JUS CORSÉ / POMMES DE TERRE

veal kidneys / mushrooms / grenaille potatoes / veal jus

or
RISOTTO / LÉGUMES RÔTIS

risotto / végetables

TARTELETTE CHOCOLAT VALRHONA (CHOCOLAT AU LAIT 38 % / CHOCOLAT NOIR SUISSE 63%)

dark and milk chocolat tart

or
LES PROFITEROLES DU RELAIS

Vanilla ice cream / hot Valhrona chocolat sauce / choux pastry

Menus cannot be changed

Le Relais - 45€

55€ with cheese platter

RIS DE VEAU / VOL AU VENT / SAUCE SUPRÊME

sweetbread / vol au vent / sauce suprême

or
OEUF PARFAIT / ESPUMA DE POMMES DE TERRE / ESPELETTE / ÉPINARDS

Perfect egg / potato foam / espelette pepper / spinach

CANARD / JUS CASSIS ET POIVRE VERT / GRENAILLES / ÉCHALOTTES

Duck filet / blackcurrant and green peppercorn jus / potatotes / shallots

or
BAR “À LA FLAMME” / ÉCUME DE DASHI-NORI / AUBERGINE

Roasted flamed seabass / dashi-nori foam / eggplant

or
BOEUF JAPONAIS D'EXCEPTION WAGYU +12 €.

Japanese WAGYU beef. +12€

la carte des desserts “créations du chef” + “classique” (précommande requise)

Chef's creations + traditionnal

Menus cannot be changed

Le menu dégustation en 5 plats - 58€

68€ with cheese platter

SAUMON MARINÉ AU SEL / DASHI “NOIR ET OR” / CHANTILLY D’AIL NOIR

Salt “cooked” salmon” / “black and gold” dashi “jelly” / black garlic cream

et
TATAKI DE BOEUF WAGYU / SHIMEJI / CÉBETTE

Wagyu beef tataki / ginger and soja marinade / shimeji mushrooms / spring onions

et
NOIX DE ST JACQUES / CRÈME DE MUZY / POIREAUX

"Red label" French scallops / Muzy wine cream / leeks

RIS DE VEAU BRAISÉ / RÔTI / FUMÉ MINUTE / CHAMPIGNONS

Sweetbread / braised / rosted /smoked / mushrooms

or
CANARD / JUS CASSIS ET POIVRE VERT / GRENAILLES / ÉCHALOTTES

Duck filet / blackcurrant and green peppercorn jus / potatotes / shallots

or
BOEUF JAPONAIS D'EXCEPTION WAGYU MARINÉ AU WHISKY "FUJI" +3€

Japanese WAGYU beef, whisky "FUJI" marinated +3€

la carte des desserts “créations du chef” + “classique” (précommande souhaitable)

Chef's creations + traditionnal

The chef's table

Hors boissons
87€

No drinks

Service en 7 plats

Our “best” dishes selection in an Exceptionnal “dégustation” menu (7 services menu)

Test our best dishes in a gourmet menu

Let us guide you

Pressed marinated foie gras, Fresh smoked salmon, Veal sweetbread vol au vent, Fresh break, Scallops, Aged cheese platter, Chef's creation

En accord mets et vins
120€

Matching courses and wines

For children (-10 years old)

Children's menu: €14

BRUSCHETTA DE JAMBON SERRANO
COQUILLETTE FACON CARBONARA
DEMOISELLE BLANCHE
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