Logis-terroir - 35€
This menu is unavailable on weekends and public holidays
OEUF PARFAIT / ÉPINARDS / ESPUMA D'ESPELETTE / TOAST BRIOCHÉ
perfect egg / spinach / Espelette pepper foam / bread toasted
VOL AU VENT / RIS DE VEAU / SAUCE SUPRÊME
puff pastry / sweetbread / suprême sauce
ROGNON DE VEAU / CHAMPIGNONS / JUS CORSÉ / POMMES DE TERRE
veal kidneys / mushrooms / grenaille potatoes / veal jus
RISOTTO / LÉGUMES RÔTIS
risotto / végetables
TARTELETTE CHOCOLAT VALRHONA (CHOCOLAT AU LAIT 38 % / CHOCOLAT NOIR SUISSE 63%)
dark and milk chocolat tart
LES PROFITEROLES DU RELAIS
Vanilla ice cream / hot Valhrona chocolat sauce / choux pastry
Le Relais - 45€
55€ with cheese platter
RIS DE VEAU / VOL AU VENT / SAUCE SUPRÊME
sweetbread / vol au vent / sauce suprême
OEUF PARFAIT / ESPUMA DE POMMES DE TERRE / ESPELETTE / ÉPINARDS
Perfect egg / potato foam / espelette pepper / spinach
CANARD / JUS CASSIS ET POIVRE VERT / GRENAILLES / ÉCHALOTTES
Duck filet / blackcurrant and green peppercorn jus / potatotes / shallots
BAR “À LA FLAMME” / ÉCUME DE DASHI-NORI / AUBERGINE
Roasted flamed seabass / dashi-nori foam / eggplant
BOEUF JAPONAIS D'EXCEPTION WAGYU +12 €.
Japanese WAGYU beef. +12€
la carte des desserts “créations du chef” + “classique” (précommande requise)
Chef's creations + traditionnal
Le menu dégustation en 5 plats - 58€
68€ with cheese platter
SAUMON MARINÉ AU SEL / DASHI “NOIR ET OR” / CHANTILLY D’AIL NOIR
Salt “cooked” salmon” / “black and gold” dashi “jelly” / black garlic cream
TATAKI DE BOEUF WAGYU / SHIMEJI / CÉBETTE
Wagyu beef tataki / ginger and soja marinade / shimeji mushrooms / spring onions
NOIX DE ST JACQUES / CRÈME DE MUZY / POIREAUX
"Red label" French scallops / Muzy wine cream / leeks
RIS DE VEAU BRAISÉ / RÔTI / FUMÉ MINUTE / CHAMPIGNONS
Sweetbread / braised / rosted /smoked / mushrooms
CANARD / JUS CASSIS ET POIVRE VERT / GRENAILLES / ÉCHALOTTES
Duck filet / blackcurrant and green peppercorn jus / potatotes / shallots
BOEUF JAPONAIS D'EXCEPTION WAGYU MARINÉ AU WHISKY "FUJI" +3€
Japanese WAGYU beef, whisky "FUJI" marinated +3€
la carte des desserts “créations du chef” + “classique” (précommande souhaitable)
Chef's creations + traditionnal
The chef's table
Hors boissons
87€No drinks
Service en 7 plats
Our “best” dishes selection in an Exceptionnal “dégustation” menu (7 services menu)
Let us guide you
Pressed marinated foie gras, Fresh smoked salmon, Veal sweetbread vol au vent, Fresh break, Scallops, Aged cheese platter, Chef's creation
En accord mets et vins
120€Matching courses and wines